Boldkanon

Store Heddinge Tennisklub har arvet/fået/købt en gammel boldkanon af Præstø Tennisklub.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boldkanonen er elektrisk og skal forbindes til en stikkontakt. Af indlysende årsager er det derfor mest praktisk at bruge den på bane 1 og i tørvejr. Boldkanonen “bor” i redskabsrummet sammen med en kabeltromle og klubbens metalkurv med blandede træningsbolde. Kanonen kan ikke bruges til juniorafdelingens Play & Stay bolde – de røde, orange og grønne bolde – da de er for bløde og sætter sig fast.

Boldkanonen er af ældre dato og kan ind imellem kræve lidt kærlig pleje, men der er god mulighed for at træne sine flugtninger. Stil kanonen ved baglinjen, tilslut kabeltromlen, indstil hvor mange huller der skal komme bolde i (A-F), hæld bolde i magasinet, tænd maskinen og skynd Dig ned i den anden ende for at modtage boldene.

Boldkanonen kan bookes ligesom man reserverer spilletid. Boldkanonen har medlemsnummer 208 i medlemslisten og anføres som makker i bookingsystemet. Husk at rydde pænt op efter Dig; saml alle bolde op, sæt tingene pænt på plads igen, rul ledningen ordentligt op og fej banen som sædvanligt.

God fornøjelse.