30. april 2019

Boldkanonen

Der er mulighed for at træne med boldkanon i klubben. Det koster 200 kr for sæsonen at få adgang til boldkanonen. Ønsker du at have adgang til boldkanonen, så kontakt kasseren,
Koden, der udleveres, er til eget brug kun, og må ikke deles med andre.

Boldmaskinen er en Spinfire Pro 2 – en professionel maskine med mange forskellige indstillingsmuligheder. Maskinen indstilles via knapper og display på maskinen, eller via fjernbetjening, der giver mulighed for at styre kanonen fra den modsatte ende af banen. Du kan her se en demonstrationsvideo.

På billederne vises, hvordan man løfter maskinen i håndtaget over kontrolpanelet og i front hullet – IKKE i den lille metalbøjle over boldhullet!

Som der demonstreres kan maskinen trækkes ind på banen i “kuffert-håndtaget”, og det anbefales at stille den midt på baglinjen. Der tændes på den røde knap under maskinen.

Den røde knap er ikke så hensigtsmæssigt placeret – så husk at tænde før boldene er fyldt i magasinet! Der er 3 indstillinger: 0 i midten samt 1 og 2. Maskinen skal stå på 1 (internt batteri) og på 0 når den flyttes og er sat på plads.

     

Bolde i spande ved siden af boldmaskinen må anvendes. Andre bolde, redskaber mm. i redskabsrummet er klubbens og må ikke bruges af medlemmer.

Når boldmaskinen er placeret, der er tændt på den røde hovedafbryder og boldene er fyldt i magasinet skal maskinen startes på “Power” knappen – den skal holdes inde et øjeblik til der kommer gang i diplayet. Herefter er det bare at gå i gang enten via diplayet eller den lille handy fjernbetjening, som returneres samme sted efter brug.

Boldmaskinen er placeret i redskabsrummet bookes som makker med nr. 208, jfr. medlemslisten. Alt skal selvfølgelig ryddes pænt op og sættes på plads efter brug. Der hænger en Brugermanual på opslagstavlen i klubhuset men den kan også læses her.

Boldopsamleren er sjov og nem at samle de mange bolde op med.
Man ruller simpelthen bare opsamleren hen over boldene der skal ligge frit, så popper de ind i og kan nemt tømmes ud i boldmaskinen eller kurven, med håndtaget på stangen.

 

Billederne kan ses i en større udgave nedenfor.

God fornøjelse!