12. juni 2017

Gæstespil

Det er muligt at spille tennis i Store Heddinge Tennisklub hvis man gæster købstaden på Stevns.

Gæstespil m/medlem er den situation hvor man er på besøg i klubben sammen med bekendte der er medlemmer af tennisklubben. Prisen for gæstespil m/medlem er kr. 50,- pr. spil (max. 2 timer).

Gæstespil Bane er tilbuddet til turister der ønsker at vedligeholde formen eller har glæde af at spille rundt omkring i landet.  Lejen for 1 bane til gæstespil er kr. 100,- (max. 2 timer).

Turistspil Uge er tilbuddet til for eksempel feriegæster der kunne tænke sig, at spille flere gange på en uge. Med turistspil Uge kan man booke spilletid på klubbens baner når der er ledige tider – dog max. 2 timer ad gangen på samme vilkår som klubbens medlemmer. Turistspil Uge koster kr. 300,-.

Gæstespil Bane og Turistspil Uge er gældende for op til 4 navngivne personer. Er man interesseret i gæstespil i Store Heddinge Tennisklub skal man rette henvendelse til formand eller kasserer, jfr. kontaktsiden.

Beløbet for gæstespil overføres med angivelse af navn på kontaktspilleren til tennisklubbens konto i Nordea 2340 0340108450 eller MobilePay 94 131.

Gæstespil er forbeholdt tennisspillere der gæster Stevns og Store Heddinge. Lokale interesserede har mulighed for prøvespil og almindeligt medlemskab.