Klubdag & Grill

Som noget helt nyt vil vi i år indføre begrebet “Klubdag & Grill” den 1. lørdag i hver måned – første gang lørdag den 3. juni fra kl. 14.00. Initiativet er tænkt som en kombination og afløsning af den tidligere tirsdags klubaften der er løbet ud i sandet og så det lige så hedengangne Grill & Tennis som det også har været svært at opnå tilslutning til.

Fra kl. 14.00 kan der ikke bookes baner men der er åbent og frit spil for alle. Kommer der mange må man leve med at prøve at spille med nogen man måske ikke kender – er der omvendt ingen så spiller man selvfølgelig bare som man plejer. Såfremt der er stemning og vejr til det vil tennisklubben tænde op i grillen således, at man kan grille sine medbragte madvarer og have et socialt samvær på tværs i klubben.

Klubdag & Grill er et mindre formelt arrangement end det tidligere Grill & Tennis – der er ingen tilmelding, ingen forpligtigelse og ingen turneringsplan. Man møder bare op, spiller og griller hvis vejret og stemningen er til det.
Det er også på disse dage naboen, kollegaen, familien eller vennen kan deltage i både spil og grill.

Bestyrelsen kan også indkalde til Klubdag & Grill hvis det bliver påkrævet med hjælp til noget praktisk arbejde på vores tennisanlæg, men så annonceres det i forvejen.

Vi håber medlemmerne tager godt imod “Klubdag & Grill” og vil bakke op om initiativet.

251 tanker om “Klubdag & Grill

Der er lukket for kommentarer.